April 2022

Nu har den nya styrelsen varit på plats i 2 månader och vi tycker det är dags att informera er medlemmar om en del av vad vi gjort.

  • Nya utemöbler, bänkar och picknickbord, är beställda och levereras till oss i slutet på vecka 17, början vecka 18. Lars, vår fastighetsskötare, kommer att få hjälp med att montera dem.
  • Hemsidan www.brftulpanen-malmo.se är färdig. Här finns all information om vad man behöver veta för att bo i en bostadsrättsförening, t ex våra stadgar, ordningsregler, Bopärmen mm.
  • Övernattningslägenheten är uppdaterad med nya sängar, täcken, kuddar, gardiner mm vilket var välbehövligt. Välkommen att boka via Aptus.
  • Vi inväntar priser på ny jord till alla rabatter samt borttagning av gamla vissna buskar. Plantering av nya blir inte förrän till hösten.
  • När det gäller Miljöhuset så är anbudet för återuppbyggnad godkänt och styrelsen ska ha ett möte med entreprenören i början på maj. Vi återkommer om tid när bygget startar.

Har ni några frågor mm så är ni alltid välkomna att kontakta oss i styrelsen, tel.nr

0709-743 00 77 eller mail tulpanen1@gmail.com

Vi har tagit bort möjligheten att skriva upp sig för nyhetsbrev via e-post, sms samt medlemsforum. Detta var ett test som gjordes i samband med ny hemsida, men pausas tillsvidare.