För mäklare

Information för mäklare

Bostadsrättsföreningen Brf Tulpanen i Malmö är en äkta förening med god ekonomi vars byggnader färdigställdes 1960. Föreningen består av 285 st lägenheter och samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 12 stycken lokaler. Marken innehas med tomträtt och avtalet omförhandlades senast 2017-12-31 och löper oförändrad i 10 år.

Ekonomisk förvaltning sköts genom Riksbyggen. Föreningen är belägen i kvarteret ”Tulpanen” mitt emot Kattarpstorget i Malmö. Föreningen bildades i samband med byggnationen.

Gemensamhetsutrymmen: Föreningen har ett hobbyrum med pingisbord, dart-tavla samt biljardbord som kan användas av medlemmar och bokas via en app. Här finns även cykelförråd, barnvagnsrum och övernattningslägenhet som går att hyra. Bastu finns också att nyttja utan kostnad. Stor och grönskande gård med grillplats, tillgång till gemensamma utemöbler, planteringar, boulebana och lekplats. På gården finns det även en basket- och bandyplan och en större lekplats med rutschbana, sandlådor och gungor. Källsortering och miljöhus finns i anslutning till lägenheterna.

Tvättstuga: Det finns gemensamma tvättstugor, dock ej i varje hus, maskiner installerade under 2013. Maskinerna är självdoserande och bokning görs via en app eller direkt i tvättstugorna.


Kontakta oss