Vilka uppgifter lagrar vi och hur länge

Uppgifterna som sparas hos oss är de fält som respektive formulär innehåller, och det som krävs för verifiering och validering är ditt namn, lägenhetsnummer och e-post address vid kontakt med oss via hemsidan. När du skickar in en motion till oss så behöver vi ditt namn och ditt lägenhetsnummer för att verifiera ditt medlemsskap i föreningen för att motionen ska vara giltig. Dessa uppgifter kan komma att publiceras på kallelse till årsmötet, är det så att du inte vill att ditt namn och ditt lägenhetsnummer ska visas för någon utanför styrelsen så ber vi dig ange det på motionen innan du skickar in den till oss. Du väljer själv om du vill dela personlig information som ditt namn och din epost med oss på denna hemsida och genom skicka in sådana uppgifter ger du samtycke till lagring av dem. Uppgifterna sparas tills du meddelar oss om att ta bort dem ur vårt register, eller tills syfte med dem har fullföljts. Du måste vara över 18 år för att skicka in uppgifter till oss.

Ändamålet med insamlingen

Vi samlar in uppgifter för att kommunicera med dig via medlemssida och e-post. Personuppgifterna samlas in och behandlas enbart i syfte för att behandla information till dig om tjänster anpassat efter dina intressen och behov. Eller enligt vad som krävs enligt lag, och sparas inte längre än vad som krävs för att fullgöra detta syfte. Vi tar bort dina uppgifter när du ber oss om det, eller när du inte längre är medlem i föreningen. Du kan också själv avregistrera dig/ta bort dina uppgifter via sajten eller genom att kontakta oss. Om du lämnar dina personuppgifter och fyller i ett formulär till Brf Tulpanen via denna webbplats samtycker du till behandling av dem, i enlighet med denna policy.

Ändring/radering och rätt till information om personuppgifter

Du har alltid möjlighet och rätt till att begära tillkomst till den information vi har lagrad. Du har även rätt att närsomhelst begära ändring eller radering av dina uppgifter. För att göra detta kontaktar du oss via e-post eller telefonnummer. Vi sparar enbart dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt samarbete och vi delar inte några uppgifter om dig som samlats in här med tredjepart.

Kontaktuppgifter

Om du som webbplatsanvändare av denna hemsida frågor om hur vi behandlar personuppgifter eller vill ändra/radera uppgifterna, vänligen kontakta personuppgiftsansvarig via e-post: tulpanen1@gmail.com.