Faciliteter


För att boka tvättstuga, bastu, fritidslokal kan du hämta APPTUS app via Google Play eller i App Store. Det går även bra att boka detta med din nyckeltagg i tvättstugorna via bokningspanelen som sitter på väggen inne i tvättstugan.

Bastu

Bastu finns också att nyttja utan kostnad för våra medlemmar. Detta bokas via APPTUS app. Tänk på att städa och torka efter dig vid varje användning av bastu och duschutrymme.

Grillområden

Vi har en stor, grönskande gård med grillplatser och tillgång till gemensamma utemöbler. Det är varje medlems ansvar att rengöra grill och grillplats efter användning.

Lekplatser

Våra inhängnade gårdar är trygga för barn och familjer. Lekplatserna finns med rutschbana, sandlådor och gungor. Det finns även basket- och bandyplan samt en boulebana, och stora grönområden för lek och utomhusaktiviteter.

Grön & odlingsområden

Vi har även gemensamhetsutrymmen utomhus för våra boende så som stora grönområden och en mindre pallkrageodling.


Fritidslokal

Medlemmarna i Brf Tulpanenen har möjlighet att använda fritidslokalen, där det finns bl.a. darttavla och biljardbord. Boking sker via Aptus app.

Övernattningslägenhet

Föreningens övernattningslägenhet finns på Jägerrov 13c, och kan bokas per telefon vardagar 076-102 0250, samt i Aptusappen. Kostnad är 200:-/natt och max uthyrningstid är 7 dagar i taget. Förskottsbetalning, nyckel hämtas efter överenskommelse på expeditionen. Kudde o täcke o filt finns, medtag lakan o örngott själv.
Avbokning av lägenheten skall göras 24 timmar innan bokad dag, annars får man betala för 1 natt.
Den är endast till för övernattning.
Det är inte tillåtet att röka i lägenheten.
Det är inte tillåtet att ha husdjur i lägenheten.
Det är inte tillåtet att laga mat i lägenheten, enligt räddningstjänsten.

Tvättstuga

Varje Brf innehavare har möjlighet att tvätta 2 gånger per vecka. Tvättmaskinerna är självdoserande på tvättmedel och mjukmedel. Tvättider bokas direkt i tvättstugorna eller via Apstus appen. 

Parkering

Föreningen innehar både garageplatser och P-platser. I dagsläget kostar en garageplats 350-400:- månad, en carport plats ca 200:-/månad och en parkeringsplats 110:- /månad, i mån av plats. Gratis parkering finns i området i mån av plats.