BRF Tulpanen i Malmö
Uppdaterad: 2019-04-19

Hyr övernattningslägenhet, bastu och biljardbord


Som medlem i BRF Tulpanen i Malmö har Du möjlighet att hyra övernattningslägenhet och Gullregnslokalen samt nyttja vår bastu och fritidslokal till ett mycket förmånligt pris.


Övernattningslägenhet
Vår övernattningslägenhet kan hyras av våra medlemmar till en kostnad av 200 kronor per dygn.

Ring 0761-020250 för att boka. Telefonen är öppen för bokning på vardagar mellan 10.00-16.00. Svarar vi inte återkommer vi snarast. Betala med swish (123 544 53 90) eller överföring till bankkonto, inga kontanter. Avbokning av lägenheten skall göras 24 timmar innan bokad dag, annars får man betala för en natt.

Läs gällande ordningsregler för övernattningslägenheten här

Gullregnslokalen

I källaren på Gullregnsgatan 2A har vi en lokal som passar för kalas och liknande sammankomster. I lokalen som är ca 40 kvadratmeter finns det stolar och bord för 16 personer (finns plats för fler bord), toalett, kyl/frys samt en liten köksdel med vatten, mikrougn, kaffekokare och viss utrustning såsom bestick, assietter, muggar, glas mm. För 200 kr kan föreningens medlemmar hyra lokalen från klockan 12.00 till 22.00, då det ska vara tyst. När lokalen använts ska den städas och sopor ska slängas.

Ring 0761-020250 för att boka. Telefonen är öppen för bokning på vardagar mellan 10.00-16.00. Svarar vi inte återkommer vi snarast. Betala med swish (12 544 53 90) eller överföring till bankkonto, inga kontanter.

Bastu
Använd gärna vår bastu på Jägersrovägen 7B. Nyckel finns att kvittera ut på expeditionen för en engångskostnad på 200 kronor.

Fritidslokal
Använd gärna vår fritidslokal på Jägersrovägen 11C. Här finns biljardbord, darttavla och bordtennisbord. Nyckel finns att kvittera ut på expeditionen för en engångskostnad på 200 kronor.

Läs gällande ordningsregler för fritidslokalen här

Barnvagnsgarage
Nyckel finns att kvittera ut på expeditionen för 200 kronor.

 BRF Tulpanen i Malmö
BRF Tulpanen Malmö BRF Tulpanen Malmö BRF Tulpanen Malmö BRF Tulpanen Malmö BRF Tulpanen Malmö BRF Tulpanen Malmö


Senaste Nytt

Container

18-28 april finns container uppställd vid lekplatsen mot Gullregnsgatan. Tänk på att inte slänga elartiklar och miljöfarligt avfall.

Cykelpump

Vardagar kl 7-16 finns det nu en cykelpump utanför vaktmästeriet.

Fönsterbyte

Information om kommande fönsterbyte finns under fliken "Ladda ner".

Bilplatser, nya rutiner

Nytt 2019 är att föreningens bilplatser (parkeringsplats, carport och garage) hanteras på Riksbyggens hemsida. De nya rutinerna finns under fliken "Ladda ner".Ladda ner våra informationsblad

Arkiv

Kontakta styrelsen

Vem sitter i styrelsen?
Ladda ner telefonlistan

Riksbyggen - Dag & Natt

Så här får Ni tag på oss!