BRF Tulpanen i Malmö
Uppdaterad: 2018-09-18

Ladda ner informationsblad, årsredovisningar med mera...


På denna sida kommer vi att lägga information som är av betydelse för Dig som medlem att ta del av. För att kunna läsa våra dokument behöver Ni ha Adobe Reader installerad på Er dator. Detta är en gratis programvara som kan laddas ner här


Informationsblad


Årsredovisningar
pdf_ikon
2017.pdf (storlek 16 mb)
pdf_ikon
2016.pdf (storlek 7 mb)


Kontakta BRF Tulpanen i Malmö


Övrigt


BRF Tulpanen i Malmö
BRF Tulpanen Malmö BRF Tulpanen Malmö BRF Tulpanen Malmö BRF Tulpanen Malmö BRF Tulpanen Malmö BRF Tulpanen Malmö


Senaste Nytt

Kalaslokal

Som medlem i BRF Tulpanen kan du nu hyra Gullregnslokalen, som passar för kalas och liknande sammankomster. Klicka på fliken "Uthyrning" för mer information!

Nominera till styrelse

Är du intresserad av att ingå i föreningens styrelse eller känner du någon annan medlem som är intresserad som du vill rekommendera? Fyll i blanketten som valberedningen delat ut i samtliga postboxar. Telefonnummer till valberedningen: Kadrije 0723-893410 & Ritva 0730-448788.

Nytt biljardbord

Nytt (bättre begagnat) biljardbord är på plats i fritidslokalen. Boka tid och testa! Om du inte har nyckel finns det att kvittera ut på expeditionen (kostar 200 kr). Läs mer om fritidslokalen under fliken "Uthyrning".

Tvättbokning med webbläsare fungerar igen

Det har varit problem med att boka tvättid med webbläsare i PC. Problemet ska vara åtgärdat i den nya uppdateringen av Java. Ladda ner senaste uppdateringen av Java, stäng webbläsaren (explorer) och starta den igen, lägg in adressen "http://boka.brftulpanen-malmo.se/login.html" i listan över webbplatsundantag i Javas kontrollpanel under fliken "säkerhet". Du kommer till bokningssidan genom att trycka på knappen "Boka tvättid" på denna hemsida under fliken "Hem".Ladda ner våra informationsblad

Arkiv

Kontakta styrelsen

Vem sitter i styrelsen?
Ladda ner telefonlistan

Riksbyggen - Dag & Natt

Så här får Ni tag på oss!